Pentru cine a folosit sapunurile naturale Sanflora in forma lor solida, sapunul lichid Sanflora “Formula Curata” va veni cu un “uau, nu credeam ca se poate mai bine!”.

Sapunurile din gama Sanflora “Formula Curata” sunt produse doar din uleiuri vegetale saponificate, fara surfactanti sintetici sau adaosuri straine naturii noastre. “Secretul” calitatii lor consta in prezenta uleiului virgin de jojoba si a mai multor ingrediente cu rol hidratant, iar experienta olfactiva este asigurata de uleiuri esentiale de lavanda, lemongrass, ylang ylang, salvie sau rozmarin.

Sapunurile din gama Formula Curata fac o spuma fina, nu foarte abundenta, ci atat cat trebuie pentru a curata pielea in profunzime si a o proteja in acelasi timp. Uleiul de cocos este cel responsabil de spuma “atat cat trebuie” si tot el curata atat murdaria cat si celulele moarte sau resturile produse de uzina vie a pielii noastre.

Sapunurile lichide Sanflora “Formula Curata” sunt hidratante si emoliente, curata si ingrijesc pielea in toate conditiile ei, chiar si pielea uscata, iritata, atopica sau acneica.

Sapunurile lichide Sanflora “Formula Curata” se pot folosi si ca demachiant pentru orice tip de ten, cu singura mentiune ca trebuie sa evitam zona ochilor.