De ce acest săpun ?

Pentru că din propria experienţă a familiei, am constatat că în condiţiile unor probleme de sănătate a pielii, tratamentul prescris de medic includea în mod obligatoriu şi utilizarea unui săpun natural.

Aşa am aflat că săpunurile comune produse industrial conţin aditivi sintetici, parfumuri şi coloranţi artificiali care afectează echilibrul natural al pielii, diminuând funcţia protectoare a acesteia. De asemenea, am mai aflat că în procesul industrial de producţie, glicerina ce se formează în timpul procesului de fabricare a săpunului este extrasă şi valorificată separat, fiind un ingredient utilizat pe scara larga in industria cosmetica si alimentara!

Alternativa a apărut firesc: fabricarea manuală de săpun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda la rece – un proces lent ce păstreaza active proprietăţile ingredientelor folosite.

Săpunurile noastre conţin doar uleiuri vegetale, plante şi extracte din plante, miere, lapte de capră, argilă, uleiuri esenţiale (extrase tot din plante), reţinând în produsul final întreaga glicerină rezultată în urma procesului de fabricare. Aceasta face ca produsele noastre să fie ideale pentru pielea sensibilă şi pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii de calitate, fabricate din ingrediente naturale.

Săpunul fabricat în acest mod reţine multe din binefacerile naturale ale ingredientelor utilizate, cu cât acestea sunt mai bune, cu atât produsul rezultat fiind unul de calitate. Astfel, printr-o selecţie atentă a ingredientelor folosite, producem un săpun diferit de orice alt produs comun pe care l-aţi utilizat până in prezent.

Citeste mai mult